متن مورد نظر خود را جستجو کنید

آرشیو اخبار کتابخانه

سه ماهه اول 1403



  1. برگزاری جشن رونمایی و امضای کتاب شعر دانشجوی پرستاری محمدامین یاوری در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران

  2. جشن رونمایی و امضا کتاب شعر دانشجوی پرستاری آقای محمدامین یاوری

  3. یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه اساتید و دانشجویان

  4. ارسال پیشنهادات و درخواست خرید کتب درسی و تخصصی مورد نیاز

 

آرشیو اخبار کتابخانه



  1. افزایش ساعت کاری کتابخانه در ایام امتحانات
  2. نگاهی به جادوی غزلیات حافظ در حافظه ها در حلقه کتابخوانی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  3. برگزاری حلقه کتاب و کتابخوانی با موضوع “جادوی حافظ در حافظه ها(3) در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  4. حلقه کتاب و کتابخوانی با موضوع “جادوی حافظ در حافظه ها 3”
  5. برگزاری نمایشگاه کتب خریداری شده از نمایشگاه بین المللی کتاب به صورت حضوری و مجازی
  6. برگزاری اولین جشنواره کتاب در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  7. مصاحبه با محبوبه روضه رئیس کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  8. برگزاری اولین جشنواره کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران
  9. بمناسبت هفته کتاب و کتابخوانی جشنواره کتاب برگزار می شود
  10. مسابقه ویژه سی و یکمین دوره هفته کتاب و کتابخوانی
  11. فرم نظرسنجی حلقه کتابخوانی کتابخانه دانشکده پرستاری و مامایی
  12. اطلاعیه ویژه افراد فعال در زمینه تالیف و ترجمه کتاب

 

 

  • تاریخ انتشار : 1399/09/22 - 11:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 48
  • زمان مطالعه : 19 دقیقه

تاکید دکتر صحرائیان بر تلاش برای حفظ ارتباطات بین المللی، ارتباط معنادار پژوهشگران با بدنه جامعه و مبارزه با شبه علم و خرافه پرستی

مراسم بزرگداشت هفته پژوهش با حضور دکتر محمدعلی صحرائیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه برای چهارمین سال متوالی صبح روز شنبه ۲۲ آذرماه ۹۹ در اولین روز از هفته پژوهش در دانشکده پرستاری و مامایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی، رییس دانشکده پرستاری و مامایی روز شنبه ۲۲ آذرماه ۹۹ و در آغازین روز هفته پژوهش؛ ضمن تبریک این هفته از میزبانی دانشکده پرستاری و مامایی تهران از معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در چهارمین سال متوالی ابراز خرسندی کرد و گفت:‌ افتخار این را داریم که هفته پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای چهارسال متوالی به طور رسمی از دانشکده پرستاری و مامایی آغاز شده است.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران با یادآوری از سه سال حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، از تاکیدات وی در مورد ایجاد انگیزه و روحیه نشاط، طرب و شادی در محیط آموزشی در سال اول یاد کرد و گفت: تاکید بر نشاط جامعه علمی نکته مهمی است و این نشاط یک نشاط درونی است؛ نشاطی که حاصل از گره گشایی از مشکلات کشور با پژوهش است. وقتی انسان یک پژوهشی را انجام می دهد و به جواب یک سئوال می رسد نشاط زاید الوصفی از حل یک مسئله به انسان جاری می شود.
وی با اشاره به سخنان دکتر صحرائیان در سال دوم به تقویت روحیه پرسشگری به دانشجویان، آموزش پژوهش در دانشکده ها و اهمیّت تربیت پژوهشگر در دانشکده اشاره کرد.
 
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی تهران اظهار داشت:‌ خوشحالیم که بگوییم امروز مرکز پژوهش های دانشجویی ما جایگاه خودش را در بین همه مراکز پژوهشی دانشجویی دانشگاه به دست آورده است.
وی راه اندازی دیپلم پژوهشی و افتتاح رسمی مرکز رشد فناوری شعبه دانشکده پرستاری و مامایی در هفته گذشته را باعث افتخار دانشکده دانست و از کسب موافقت اصولی سه شرکت دانش بنیان در دانشکده و شروع به کار آنها خبر داد.
دکتر نیکبخت در ادامه گفت: h_index دانشکده ما در سال ۲۰۱۹  عدد ۴۸ بوده و امروز ۵۶ است؛ و ما با دو دانشکده رقیب فاصله زیادی داریم این حاصل تلاش و انجام تحقیقات خوب و با کیفیت و ارجاعات مناسب توسط اساتید دانشکده ماست.
امسال کل فرایند پژوهش از صفر تا صد از حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه به دانشکده واگذار شد و این که فرایند فراخوانی طرح ها،‌ اولویت بندی اش، رنکینگ، عقد قرارداد و ... توسط دانشکده ها انجام می شود و کلا تمرکز زدایی و واگذاری امور به محیط و شوراهای محیطی یک تصمیم فوق العاده استراتژیک بود که نشان از مدیریت خوب پژوهش دانشگاه دارد.
وی بارگزاری لینک گرنت های داخلی و خارجی در سایت دانشکده، ساماندهی لاین های پژوهشی و  Horizon Scanning  را از اقدامات مثبت معاونت پژوهشی دانشکده دانست و با تاکید بر Horizon Scanning گفت: اگر ما دلمان را خوش کنیم که رتبه اول هستیم و فاصله مان با دانشکده های دیگر زیاد است این باعث عقب افتادگی ما می شود. ما در Horizon Scanning به دنبال رصد پژوهش در دانشکده های رتبه یک دنیا بودیم. به دنبال این بودیم که مدیریت پژوهش های پرستاری و مامایی درآن دانشکده هاچطور انجام می شود؟ آنها چطور مدیریت می کنند، قراردادهایشان را چطور می بندند و اولویت بندی گروه ها و ساختار دانشکده شان چطور است؟ این رصد به ما کمک می کند که ضمن این که جایگاه خودمان را در مقایسه با دانشکده های برتر رصد کنیم، افق های خوبی را برای خودمان متصور شویم و برای آینده بهتر پژوهش دانشکده برنامه ریزی کنیم.
دکتر نیکبخت گفت: امیدوارم در سال آینده با حمایت های دانشگاه، بتوانیم مراکز تحقیقاتی جدیدی در دانشکده داشته باشیم و شمار مراکز تحقیقاتی دانشکده پرستاری و مامایی به سرعت به سه مرکز رسیده و پژوهشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در آینده نزدیک داشته باشیم.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت کارگروه سوگیاران دانشکده به عنوان یک کارگروه چند حرفه ای و میان رشته ای گفت: این کارگروه پتانسیل این را دارد که به یک مرکز تحقیقاتی خوب در سطح کشور تبدیل شود و من فکر می کنم اگر ما ایده را خوب معرفی کنیم و نیاز را به خوبی نشان دهیم دانشگاه هم حتما از آن حمایت خواهد کرد.
 
تاکید دکتر صحرائیان بر تلاش برای ارتباطات بین المللی، ارتباط معنادار پژوهشگران با بدنه جامعه و مبارزه با شبه علم و خرافه پرستی
 
دکتر محمد علی صحرائیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران با تبریک هفته پژوهش، صحبت هایش را با دو تبریک به دانشکده پرستاری و مامایی آغاز کرد: یک تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش است که در طی چهارسال اخیر هفته پژوهش دانشگاه را از دانشکده پرستاری و مامایی شروع کردیم و تبریک دوم به خاطر موفقیت هایی است که در این سال ها و به طور خاص در دو سال اخیر دانشکده پرستاری و مامایی در زمینه پژوهش داشته و باعث افتخار است. دوستان در دو زمینه موفق بودند؛ هم در زمینه کمیت پژوهش و هم در کیفیت پژوهش. اما مهم تر از آن فرهنگ پژوهش است که به نحوی در حال اصلاح و گسترش در بین اساتید و دانشجویان است. باعث خوشحالی و شعف است. با وجود همه مشکلاتی که در پژوهش کشور وجود دارد این اتفاق دارد می افتد و جای شادمانی دارد.
دکتر صحرائیان با اشاره به پاندمی کووید ۱۹ گفت: از سال گذشته چنین روزی که در کنار هم بودیم اصلا تصور این موضوع که اتفاقی در دنیا خواهد افتاد که دنیای ما را چنان متحول خواهند کرد که ما نتوانیم در کنار هم جمع شویم و مجبور شویم ارتباطاتمان را مجازی کنیم و در فضاهای مجازی در کنار هم باشیم، دور از ذهن بود. این اتفاق هر چند نامیمون و باعث تاسف برای بسیاری از هموطنان و خانواده های عزیز آنها یک اثرات زیادی اجتماعی عاطفی و اقتصادی نه تنها برکشور ما که بر همه دنیا گذاشت. از طرفی یک فوایدی داشت؛ بحران ها در کنار خودشان درس هایی را به ما آموزش می دهند و این درس ها برای ما که مانده ایم درس های گران قیمتی است و باید حتما بتوانیم از آن استفاده کنیم. این که چقدر آمادگی داشتیم که بحران را حل کنیم؟ چقدر توانستیم مردم را راضی کنیم که اصول را رعایت کنند؟ چقدر سرمایه اجتماعی داشتیم که اعتماد مردم را جلب کنیم؟ اینها همه مسائلی است که باید در حوزه های پژوهشی به آن پرداخته شود و دیده شود و هم برای آیندگان به یادگار بماند تا بدانند که در چنین شرایطی چه اتفاقاتی افتاده است.
وی تصریح کرد: ثبت وقایع، ثبت پژوهش ها و ثبت همه مسائلی که در این زمان اتفاق افتاده است یکی از وظایفی است که ما داریم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با تاکید بر دو نکته گفت: اولین نکته در این شرایط بسیار بد برای پژوهش هم از نظراقتصادی و هم از نظر انگیزه ای که در بین پژوهشگران به دلایل زیادی به خاطر شرایط اجتماعی اقتصادی کاهش پیدا کرده است؛ حفظ ارتباطات بین الملل از مسائل مهم و  جدی است که باید به آن دقت کنیم؛است و باید آن را به دقت پیگیری کنیم و ارتباطات بین الملل مان را قطع نکنیم.
وی افزود: ما در بسیاری از زمینه ها ارتباط زیاد بین المللی نداشتیم تنها زمنیه ای که این ارتباط وجود داشت، ارتباط پژوهشی بود که به نظر می رسد این ارتباط هم به خاطر شرایط کووید و برخی از شرایط دیگر رو به کاهش است و باید به شدت پیگیری کنیم تا این ارتباطات کاهش پیدا نکند تا بتوانیم کماکان همکاری بین المللی خودمان را با جوامع علمی داشته باشیم. 
همکاری های بین المللی هم برای ما آموزش دارد و هم کارمان را تسریع می کند و هم کمک می کند که کار درست تر انجام شود و بار سریع تر به مقصد برسد. 
این استاد برجسته گروه نورولوژی و جز یک درصد دانشمندان برتر دنیا گفت: یک نکته اساسی را کووید به ما یاد داد که بسیار مهم است؛ و آن این است که پژوهشگران ما و کسانی که صاحبان فرایند تولید علم هستند نباید ارتباطش را با جامعه قطع کند. متاسفانه بسیاری از تولیدات علمی ما و شواهدی که پیدا می کنیم صرفا برای افراد باسواد و در حیطه و رشته خودمان تولید می شود و برای عموم جامعه نتایج آن به زبان ساده گفته نمی شود. این باعث می شود که در زمان کووید یک سری مسائل شبه علم و خرافی حتی روز به روز رشد پیدا کند و متاسفانه مردم را درگیر خودش می کند و تازمانی که مردم متوجه شوند که اینها خرافه و شبه علم است تاوان سنگینی را هم خانواده ها و هم جامعه می دهد. یکی از دلایلی که خرافه پرستی و شبه علم در جامعه ای رشد می کند و اعتقادات غیر علمی جایگزین اعتقادات و شواهد علمی می شود همین بحث است که ما ارتباط خودمان را با جامعه حفظ نمی کنیم و عمده تولیدات خودمان را در حیطه همکاران خودمان قرار می دهیم. این هم یکی از وظایفی است که باید به عنوان یک مسئولیت اجتماعی به آن بپردازیم و در یک سال آینده بیش از بیش به آن فکر کنیم. 
دکتر محمدعلی صحرائیان تصریح کرد: تا مدتی دیگر ما واکسن را خواهیم داشت و احتمالا واکسیناسیون در تمام دنیا شروع خواهد شد و کشور ما هم واکسن را دیر یا زود واکسن را خواهد زد. برخی از اتفاقات طبیعی دنیا مثل بروز یک سرطان و یا یک سری حوادث عفونی اگر همزمان با واکسن اتفاق بیفتد و ما شواهد علمی را جمع نکرده باشیم این در شبکه های اجتماعی می تواند به عنوان عوارض تلقی شود و ترس و هراس در افراد ایجاد کند و جامعه را به جامعه ای ضد واکسن و ضد علم تبدیل کند. خیلی این اتفاق افتاده است هم در ایران و هم در جاهای مختلف دنیا؛ پس علاوه بر این که باید حواسمان باشد که در حیطه خودمان و بین دوستان و همکاران خودمان و افراد تحصیل کرده باید صحبت کنیم، باید پیام های عمومی را هم به دقت و با روش علمی به جامعه و عموم مردم بدهیم. در غیر این صورت تلاش هایی که خواهد شد به هدف نخواهد رسید.  امروز هم شاهد هستیم که برخی از خرافه ها و شبه علم ها در جامعه ظهور پیدا می کند. یادمان باشد دانشگاه در کنار وظیفه پژوهش، وظیفه افزایش فرهنگ پژوهش و دانش عموم و جامعه هم را دارد تا بتوانند از دستاوردهای دانشگاه و دانشگاهیان استفاده کنند. متاسفانه در همه جای دنیا این اثرات شبه علم وجود دارد و جامعه ما هم مستثنی نیست و قربانی های زیادی را از جامعه می گیرد که ما شاهد آن هستیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به چالش های مطرح شده از سوی معاون پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی در خصوص دسترسی به نمونه ها به عنوان یکی از چالش های موجود در پژوهش گفت: کار تیمی و مشکل دسترسی به نمونه ها در بالین از نظر من هنوز یک مشکل فرهنگی است؛ واقعیت این است که حل کردن یک سری از مسائل فرهنگی نیاز به ایثار، همدلی و همزبانی دارد. کماکان ما مشکلاتی را در ارتباط بین افراد و آدم ها می بینیم و بسیاری از جاها اینها مانع پژوهش و پیشرفت علمی می شود. مقاومت هایی مثل این که من مسئول این کار هستم و یا این کار برای من است بدون در نظر گرفتن اثرات اجتماعی و منافع اجتماعی و جامعه مشکلاتی را برای همه ما ایجاد کرده است و متاسفانه جز مسائلی است که باید در حیطه فرهنگ حل شود و همه افراد فکر کنند که ما حقوق هم احترام می گذاریم و هر کدام از ما یک قسمتی از کار را به دست می گیریم و به حق خودمان هم قائل هستیم نه بیشتر و نه کمتر.
دکتر صحرائیان بار دیگر بر تلاش برای حفظ ارتباط بین الملل و حفظ جایگاه ایران، تلاش برای ارتباط با جامعه و مبارزه با شبه علم و خرافه پرستی در جامعه به عنوان اصول هفته پژوهش تاکید کرد.
 
افزایش پژوهش های برون دانشکده  ای، جذب گرنت و ایجاد زیرساخت های لازم جهت حرکت به سوی پژوهش های مسئله محور؛ برنامه های سال ۱۳۹۹ -۱۴۰۰ دانشکده پرستاری و مامایی تهران
دکتر گرانمایه، معاون پژوهشی دانشکده با تبریک هفته پژوهش از راه اندازی مرکز رشد فناوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی خبر داد و این مرکز را بستری مناسب برای ایجاد ارتباط بین پژوهش های دانشجویان و اساتید با حوزه سلامت دانست و ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی این مرکز گامی در جهت حل مسائل و مشکلات حوزه سلامت برداشته شود.
معاون پژوهشی دانشکده تشکیل شورای مشورتی معاونت پژوهشی در شهریور ماه ۹۹ را یکی دیگر از اقدامات صورت گرفته در معاونت پژوهشی دانست و ابراز امیدواری کرد که با تشکیل این شورا فعالیت های حوزه معاونت پژوهشی در جهت مشکلات و مسائل دانشکده و برخاسته از دل دانشکده باشد و راهبری این پژوهش ها همراه با فعالیت های اعضای هیات علمی باشد.
وی افزود: بلافاصله بعد از تشکیل این شورا با راهکارهایی که اعضای هیات علمی در این شورا اعلام کردند تلاش کردیم با تهیه راهنمای مناسب خط پژوهشی اعضای هیات علمی را یکپارچه کرده و در سایت دانشکده منتشر کنیم. بعد از این اقدام به روز رسانی اولویت های پژوهشی در راستای لاین پژوهشی اعضای هر گروه انجام شد.
وی توسعه همکاری های بین المللی اساتید و ایجاد پروژه های مشترک با موسسات بین المللی را از جمله اقدامات مهم معاونت پژوهشی در سال گذشته عنوان کرد و از اجرای سه پروژه در حال حاضر خبر داد.
وی اظهار داشت: برای این که ارتباط مناسبی برقرار کنیم بین پژوهش هایی که در دانشکده انجام می شود با مسائل. و مشکلات و همچنین گرنت هایی که در سطح جامعه وجود دارد، سایت مخصوص گرنت ها را در دانشکده ایجاد کردیم و گرنت های داخلی، بین المللی و مشترک در سایت دانشکده مرتب به روز می شوند.
دکتر گرانمایه تقویت بنیه پژوهشی اساتید و دانشجویان با برگزاری کارگاه ها و وبینارهای پژوهشی، تجهیز مرکز فناوری اطلاعات دانشکده، خریداری کتب فارسی و لاتین، تصویب ۵۸ پروپوزال در شورای پژوهشی دانشکده، اخذ موافقت اصولی سه شرکت دانش بنیان و ثبت ۷ اختراع را از مهم ترین اقدامات دیگر این معاونت برشمرد.
وی ابراز امیدواری کرد که این شرکت های دانش بنیان که در مرکز رشد فناوری دانشکده مستقر خواهند شد لینک واسطی بین پژوهش های اعضای هیات علمی و دانشجویان و مسائل و مشکلات موجود در حوزه سلامت و فناوری سلامت باشد.  
معاون پژوهشی دانشکده از ایده های دانشجویی حمایت کرد و اولین گام در این زمینه را برگزاری مسابقه دانشجویی خلق ایده و تقدیر از ایده های برتر در این جلسه دانست.
دکتر گرانمایه به اشاره به استقرار کمیته سازمانی اخلاق در پژوهش در دانشکده پرستاری و مامایی گفت: این کمیته پژوهش های دانشکده پرستاری و مامایی، دانشکده توانبخشی، مرکز تحقیقات اختلالات خواب، مرکز تحقیقات بیماری های شغلی و طب کار، مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی و پردیس بین الملل را پوشش می دهد و در سال گذشته در مجموع ۱۷۵ طرح نامه در این کمیته مطرح شده است که از این میان ۱۵۰ طرح مصوب و ۲۴ طرح نامه در دست اقدام است.
وی با اشاره به پاندمی کووید ۱۹ در سال گذشته گفت: در طی این مدت ۴۶ طرح پژوهشی گرنت کووید ۱۹  در دانشکده مصوب شده که از این میزان ۳ طرح خاتمه پیدا کرده است.
 
معاون پژوهشی دانشکده با اشاره به جایگاه علم سنجی‌ دانشکده گفت: علی رغم این که اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی تنها ۳ درصد اعضای هیات علمی کل دانشگاه را تشکیل می دهند اما ۴.۱ درصد  و ۵.۳ درصد استنادات دانشگاه مربوط به آنهاست.
وی با نمایش نمودار نسبت مقاله به اعضای هیات علمی را دوبرابر همین نسبت در سطح دانشگاه دانست و نسبت استناد به مقاله در کل دانشگاه را  ۱۲.۵ درصد و همین نسبت در دانشکده پرستاری و مامایی۱۶.۷ درصد عنوان کرد.
معاون پژوهشی دانشکده در خصوص نسبت تعداد طرح های مستقل و پایان نامه ای گفت: خوشبختانه نسبت طرح های مستقل ما به طرح های پایان نامه ای از سال ۹۵ یک روند صعودی داشته است و در سال ۹۹ این روند صعودی همچنان ادامه دارد.
معاون پژوهشی دانشکده در توضیح چالش های پیش روی پژوهش گفت: یکی از مهم ترین چالش های ما انجام پروژه های تحقیقاتی وسیع (مگاپروژه ها) است. انجام یک مگاپروژه نیاز به یک کار تیمی وسیع و اخذ گرنت خارج از دانشگاه و سازمان های بین المللی و دسترسی به مشارکت کنندگان در بالین دارد و متاسفانه دسترسی به نمونه های پژوهش در بالین کار راحتی نیست.
 
دکتر پروین پاسالار: راه اندازی کمیته ثبت اختراع از اقدامات قابل تقدیر دانشکده در سال گذشته بود
دکتر پروین پاسالار، سرپرست مرکز استعدادهای درخشان و مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشگاه ضمن تبریک هفته پژوهش گفت: باید جایگاه پژوهش در کشور را نه تنها برای محققین بلکه برای کل جامعه مشخص کنیم.
وی با اشاره به وجود شغل هایی چون هوش مصنوعی، طراحی وب و ... در لیست شغل های پر درخواست در حال و آینده گفت: خیلی از کارهایی که ما داریم به صورت جدی روی آن فکر می کنیم به زودی از کار می افتد و باید یادمان باشد ما باید بچه ها را برای آینده تربیت بکنیم نه برای الان.
سرپرست مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه گفت: امسال ۲۷ امین سال تاسیس مرکز پژوهش های دانشجویی است و دو سال است که مرکز پژوهش های دانشکده پرستاری و مامایی با حمایت و پشتیبانی سرکار خانم دکتر راستی رتبه یک را در دانشکده های دانشگاه به دست آورده است که این افتخار بزرگی است.
دکتر پاسالار همچنین بر تربیت دانشجوی پژوهشگر به عنوان برنامه اصلی مرکز تاکید کرد.
وی با اشاره به راه اندازی کمیته ثبت اختراع و دیپلم پژوهشی را از اقدامات موثر و بزرگ دانشکده پرستاری و مامایی در دو سال گذشته دانست و گفت: راه اندازی کمیته اختراع در دانشکده پرستاری و مامایی (اینجا) را یکی از اقدامات قابل تقدیر دانشکده بود. مسئولیت دانشگاهی این کمیته با دانشکده پرستاری و مامایی است و از اول تا آخر ثبت اختراع را آموزش می دهد و در واقع این دانشکده مسئولیت اختراع در کل دانشکده های دانشگاه را به عهده دارد.
دکتر پاسالار در ادامه برقراری روابط بین المللی، به زبان عامه در آوردن مسائل علمی و ارائه خدمات عام المنفعه را سه هدف بسیار مهم برای سال آینده دانست.
 
گزارش فعالیت مرکز پژوهش های دانشجویی دانشکده
دکتر آرزو راستی،‌ سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی از کسب مقام اول این مرکز در بین سایر مراکز برای دومین سال متوالی خبر داد و از دانشجویان برای رسیدن به این موفقیت تشکر و قدردانی کرد.
وی یادگیری مفاهیم پژوهشی، ساماندهی محتوای سایت مرکز پژوهش های علمی دانشجویی، راه اندازی دیپلم پژوهشی، عقد تفاهم نامه بین مرکز پژوهش های دانشگاه با گروه سلامت معنوی دانشگاه و برگزاری کارگاه های پژوهشی در قالب طرح های خدماتی مرکز را از جمله مهم ترین اقدامات و فعالیت های مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشکده دانست.
وی همچنین از انجام خدمات عام المنفعه از سوی دانشجویان پا به پای اساتید سخن گفت.
مسئول مرکز رشد فناوری سلامت شعبه دانشکده پرستاری و مامایی همچنین هدف از راه اندازی این شعبه را حمایت از ایده های فناور، ثبت و ارزیابی ایده ها، توسعه ارتباط با صنعت و جامعه و بحث پایان نامه های محصول محور دانست.
دکتر راستی در ادامه به توضیح پروژه Horizon Scanning پرداخت و با تشکر از همکاری دانشجویان مرکز پژوهش های دانشجویی گفت: در این پروژه ما سیستم های رتبه بندی مختلفی را مورد بررسی قرار دادیم و با همکاری ۲۰ دانشجو
در مقاطع مختلف تحصیلی دانشکده پرستاری و مامایی تهران مراحل بررسی دانشگاه های دنیا که رشته های پرستاری و مامایی دارند را انجام دادیم.
وی از انتخاب دانشگاه جان هاپکینز به عنوان برترین دانشگاه در رشته های پرستاری و مامایی و در ادامه از انجام مقایسه بین این دانشگاه با دانشکده پرستاری و مامایی تهران سخن گفت.
وی در ادامه در گزارش کار شورای محیطی ارتباط با صنعت و جامعه دانشکده از جذب ۶۴ میلیون بودجه در سال گذشته، تصویب ۱۸ طرح خدماتی ارتباط با صنعت و ۹ طرح اتمام یافته، تصویب ۵ طرح پژوهشی ارتباط با صنعت و ۴ طرح اتمام یافته سخن گفت.
ساماندهی و اطلاع رسانی گرنت های پژوهشی، ارسال فایل راهنما و درخواست تعیین لاین پژوهشی و ایجاد ظرفیت برای بین المللی سازی و جذب گرنت ها و ایجاد شعبه مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه در دانشکده پرستاری و مامایی برای حمایت از نوآوری و ایده پردازی و اخذ موافقت اصولی سه شرکت دانش بنیان از دیگر فعالیت هایی بود که دکتر راستی به آنها اشاره کرد.
 
گروه پرستاری داخلی جراحی؛ گروه برتر پژوهشی
در ادامه این مراسم گروه پرستاری داخلی جراحی به عنوان گروه قابل تقدیر از نظر ثبت طرح های مستقل در سامانه پژوهشیار معرفی و تقدیر شد.
 
برگزیده های ایده های برتر دانشجویی
در بخش معرفی ایده های برتر دانشجویی از ۱۰ ایده جالب با عناوین رباتیک دارگ از امیر حسین عرب عامری، ASO soft از زانا صادقی، یول از صنم حسین پور داش آتی، اپلیکیشن جامع مامایی و آموزش در بستر بازی رایانه ای از الهام حیدری شهابی و مریم شامی، خط عابر پیاده هوشمند از پریا ختمی، اپلیکیشن جامع پرستاری و مامایی از مهتا کمالی تبریزی، اپلیکیشن هلیکپ از علی خانی پور کنچا و امین محمدی نوچمن و کوپروانت و مچ بند هوشمند با قابلیت نشانگر زمان و دستگاه حرکت سنج دیجیتال جنین از علیرضا سلمانی نام برده شد.
در ادامه برندگان مسابقه خلق ایده و تجاری سازی به ترتیب رتبه اول آموزش واحدهای عملی و تئوری دانشجویان مامایی در بستر بازی رایانه ای از الهام حیدری شهابی و مریم شامی، رتبه دوم یول از صنم حسین پور داش آتی و رتبه سوم کوپروانت (پماد ویتامینه حاوی پروپرانولول و کویرستین موثر بر ترمیم زخم از علیرضا سلمانی اعلام شدند.

  • گروه خبری : پرستاری داخلی جراحی و علوم پایه ,معاونت پژوهشی
  • کد خبر : 256072
کلمات کلیدی
سمیه عطایی
تهیه کننده:

سمیه عطایی

تنظیمات پس زمینه